Kristoffer sylthe hanaset

hei, eg er på jakt etter ein 100 % stiling som avløser.

hetter kristoffer sylthe hanaset og er 18 år, selvstendig næringsdrivende og ønsker fast stilling som avløser.

eg sjølv i nå per dato så er eg selvstendig næringsdrivende innen skogsenprentenør hos agder linjerydding gyland.AS og trivest der men vill bli fast ansatt og drive med landbruksrelatert som for meg er avløser ein riktig å ønskelig vei å ta når eg vill i fast ansattelse, eg sjølv liker å drive med dyr og har stort inntresse i å handtere, fore og stedle.

Eg er vant med melkeprodukjson, kjøttfe og sau men er i stor grad intressert i å lære handtering og stell av andre produksjoner i all omfang.

maskinkjøring, eg kan sei de at trakorkjøring er ikkje noe vanskeilg for min del, har vore med i alt som blir gjort innen vorrona å forsåvidt alt så innebere produksjon på jorda/innhøstning, eg har vore avløser på ein gård i 4 år mens eg gjekk landbrukskole i 1/5 år å mens eg gjekk 3 år grunnskole, før eg ble selvstendig. så melking kan eg å generelle gardsarbeid har eg vore borti. eg kan få dokkumentert desse åra som avløser.

eg har førerkort på Bil, traktor klasse 40 km/t men kan ta 50 km/t om ønskelig, og alle kurs som mås ha er og ønskelig fra min side ingen problem, eg har førstehjelpskurs, hms kort.

Eg er intresser om de e fast plass eller ein avløser ring alt er av intresse såfremst de er god forhold mellom gardseigarane, bomulighet på ein av gårdene er eit pluss men ikkje behov.

 

Ferdigheter

  • maskinpark
  • melking
  • repp og vedlikehald
  • Avløysar heiltid
  • Oppdatert 2 uker siden